Split 7"

by Hurricäde

/
 • Streaming + Download

  Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

    name your price

   

 • Record/Vinyl + Digital Album

  Includes unlimited streaming of Split 7" via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 7 days

    €5 EUR or more 

   

1.
2.

about

Split w/ Descubriendo a Mr.Mime
Live recorded on May 9th 2015 in Sant Feliu de Guíxols

credits

released July 18, 2016

Recorded & mixed by Santi Garcia @ Ultramarinos Costa Brava
Mastered Victor Garcia @ Ultramarinos Mastering
Artwork by Rodrigo Serna

Dog Knights / Saltamarges / Caleiah / Krimskramz / Dingleberry
2016

tags

license

about

Hurricäde Girona, Spain

2007-2015
Thank you!
Gracias!
Merci!

contact / help

Contact Hurricäde

Streaming and
Download help

Redeem code

Track Name: Si pogués ser foc
L’eclipsi els va donar la llum. Troben una nova nit els noctàmbuls, éssers maleïts que reneguen del dogma escrit. Sempre encegats pel sol, ara encoratjats, consolidats, catapultats. Desperta. A partir d’aquest punt hauràs de seguir a peu. Creuar l‘abruptositat de boscos i muntanyes lliurat de sentiments moribunds que no arribaran a veure l’alba. Recorda: el camí més llarg comença amb un pas. Camina. Condemnat a caminar. Aquest és el preu, l’anhel de la bèstia, llop de la penombra, que des de les coves més profundes desitja ser foc. Si pogués ser foc... Si pogués ser foc cremaria cada un dels versos que he escrit. Si pogués ser foc fondria tots els vostres engranatges. Si pogués ser foc començaria aquest nou camí. Si pogués ser foc... Sizígia!
Track Name: Un últim crit
I tornarem a caure altre cop. I tornarem a aixecar-nos de nou. Impulsats a contracorrent. Cicatrius acariciades pel vent. Viure no només és existir, és crear, és lluitar, estimar, és somiar, és patir i és morir. No hi ha espai per la por. El mateix que ens mata ens manté vius. S’han trencat els silencis. El mateix que ens mata ens manté vius. Diferents necessitats que creixen de forma paral·lela a les quimeres que heu criat. Un últim crit abans de caure a l’oblit.